Kundaliini­joogan viikkotunnit Soltorpissa

KESÄLLÄ VIIKKOTUNTI TIISTAISIN

TIISTAI KLO 18.00 - 19.30

28.5. - 6.8.2024

Muistathan ilmoittautua tunnille, tunti toteutuu kun 4 ilmoittautuu. Kiitos!

Puh. 050 350 8694 tai premyoga (at) soltorp.fi

 

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Soltorpin kundaliinijoogatunnit
Kertamaksu 15 € / 12 €*
5 x kortti 70 €
10 x kortti 125 €

*Saat alennetun hinnan jos olet eläkeläinen, työtön tai sinulla on muu taloudellinen tilanne, jolloin alennetusta hinnasta on sinulle apua.
Hinnat sis. alv. 10 %. Maksu käy käteisellä, kortilla ja e-passi liikuntaseteli sovelluksella. Kymmenen ja viiden kerran kortit ovat henkilökohtaisia.

Tunneille ilmoittaudutaan ennakkoon joko s-postitse premyoga (at) soltorp.fi tai viestillä nroon 050 3508694.

Huomioithan että salissa ei ole erillistä pukuhuonetta, joten suosittelen vaihtamaan joogavaatteet päälle valmiiksi. Ota mukaan tunnille oma alusta ja vesipullo. Viltit ja tyynyt löytyvät salista.

Joogaamme Soltorp Eco Lodgen salissa. Sali sijaitsee osoitteessa Humlebergintie 26, 06200 Porvoo, n. 3 km Porvoon keskustasta. Pihassa on oma pysäköinti ja joogasali sijaitsee pysköintiä lähinnä olevassa punamultarakennuksessa. Seuraamalla JOOGASALI kylttejä löydät taatusti oikean oven.

KUNDALIINIJOOGATUNNIN KULKU

Perus kundaliinijoogatunti kestää 90 minuuttia. Jokaiseen kundaliinijoogaharjoitukseen kuuluu fyysisen liikesarjan (kriyan) lisäksi mantrat, meditaatio ja rentoutuminen. Harjoituksissa tehdään myös erilaisia hengitysharjoituksia (pranayam), sormi- ja käsiliikkeitä sekä käytetään silmien asentoja.

Ota mukaan tunnille oma alusta ja vesipullo, jos haluat. Kaikki tarpeellinen löytyy myös salista.

Salissa ei ole erillistä pukeutumistilaa, joten suosittelen pukemaan valmiiksi rennot vaatteet. Kannattaa suosia luonnonmateriaaleista valmistettuja mukavia vaatteita.

Tunnin jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.

Tavallinen kundaliinijoogatunti etenee seuraavalla tavalla:

  • Tunti alkaa laskeutumisella, eli keho- ja mielitietoisuus harjoituksella.
  • Sitten tulee alkuvirittäytyminen, eli alkumantrojen laulaminen.
  • Tämän jälkeen teemme lämmittelyharjoituksia jotka valmistelevat meitä tulevaan harjoitukseen. Lämmittelyyn kuuluu usein myös jokin hengitysharjoitus.
  • Lämmittelyn jälkeen teemme varsinaisen harjoitussarjan, eli kriyan. Kriyoja on satoja erilaisia, joten jokaisella tunnilla kriya on erilainen.
  • Harjoitussarjan jälkeen on loppurentoutuksen aika. Loppurentoutus on se aika jolloin tehdyn harjoituksen hyöty otetaan vastaan. Samalla keho saa aikaa palautua ja energisoitua.
  • Harjoituksen lopuksi teemme meditaation.
  • Viimeisenä laulamme vielä loppumantran.

Koko harjoitus tehdään ohjatusti oman hengityksen tahdissa, silmät suljettuna. Ohjaamassani kundaliinijoogassa pääosassa on sisäinen kokemus, ei niinkään ulkoinen suoritus. Toisin sanoin, kundaliinijooga sopii jokaiselle keholle.

YHTEYSTIEDOT
Humlebergintie 26, 06200 Porvoo
premyoga (at) soltorp.fi
050 350 8694

 

YRITYKSEN TIEDOT
Ab Soltorp hyvinvointi ja majoitus Oy
Humlebergintie 26, 06200 Porvoo
Y-tunnus: 2751337-5