Minä, Marika

Joogatarinani

Kiinnostuin joogasta jo opiskeluaikana, jolloin aloitin nuoren naisen innolla ja vimmalla astangajoogan. Vuosien varrella olen kokeillut erilaisia joogasuuntauksia, mutta jäykkyyteni takia tuntui usein etten kuulu joukkoon, kun en pystynyt tekemään asanoita (omasta mielestäni) kunnolla. Niinpä joogaharrastus väheni kunnes joogasin vain mielessäni silloin kun voivottelin kipeetä selkää. Kuitenkin unelma joogaohjaajaksi opiskelemisesta on pyörinyt mielessä jo vuosia, mutta mikään kurssi ei ole erityisemmin puhutellut. Kun kokeilin kundaliinijoogaa kaikki kuitenkin muuttui! Innostuin kundaliinijoogasta kertaheitolla, koska tunsin että kehoni reagoi harjoituksiin, veri ja energia lähti kiertämään ja mieli pysyi virkeänä ja positiivisena jopa silloin kun tein vain yhden harjoituksen viikossa. Edelleen tunnen kiitollisuutta siitä että löysin kundaliinijoogan, ja siitä että nyt saan opettaa sitä eteenpäin teille, ihanille oleville ja tuleville joogeille.

Olen myös ravintovalmentaja, reikihoitaja, luontaistuoteasiantuntija ja biokemisti. Lisäksi opiskelen Solar Fusion Treatment -energiahoitajaksi.

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan kanssani

Marika Björklund | Prem Jaspreet Kaur

PS. Nimi Prem Yoga juontuu henkisestä nimestäni Prem Jaspreet Kaur. Nimi toimii johdattajana elämänpolullani, ja auttaa minua elämään rakkaudesta käsin. Prem tarkoittaa rakkautta tai rakastettua. Jas tarkoittaa loistavaa ja sulokasta. Preet viittaa rakkauteen. Kaur on nimi jonka kaikki naiset saavat, ja se tarkoitus on leijonatar joka kulkee täynnä arvokkuutta ja voimaa.

Koko nimen tarkoitus menee jotakuinkin näin: “Pyhä leijonatar jonka syvä myötätunto mahdollistaa häntä ilmentämään rakastetun Luojan suloutta, loistoa ja hyvää tahtoa maailmassa.” Tai englanniksi: “The sacred Lioness whose deep compassion empowers her to embody her beloved God’s grace, glory and good will in the world”

Sat nam

YHTEYSTIEDOT
Humlebergintie 26, 06200 Porvoo
marika (at) soltorp.fi
050 350 8694

 

YRITYKSEN TIEDOT
Ab Soltorp hyvinvointi ja majoitus Oy
Humlebergintie 26, 06200 Porvoo
Y-tunnus: 2751337-5